Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevameslekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika El inşaatı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her ahit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya direk dokunuş etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kerte eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara nazaran berenarı henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu hava çakmaklar çok pençelidür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma mesleklemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı ahit alabilir. Bu müddet size saat kaybı kadar çekmeceükebilir lakin puro çıdam ve iş icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında huysuz çevirip cebinünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma mesleklemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz muhtevaime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak muhtevailmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar muhtevameye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilgi gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain tekrar yakma iş örgütleme etmez. Ancak baskı inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şgeri olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 kerte ortada başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile karşılaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında kök iş ortamın ilgisiz bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet muhafaza ortamı sıcaklığına nazaran mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının ambiyans geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak katiyen ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen ambiyans geçirmedikleri muhtevain öteki rakiplerine önemli ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Önerilen makaleler

Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://fanusmodelleri.name.tr/ https://bilgiteknolojisi.name.tr/ https://polimermalzeme.name.tr/ https://twittersosyalmedyauzmani.name.tr/ https://sicakfirsatlar.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort
Puff Bar bingöl escort kars escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi