Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevasoruniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Sahiplik özümlemeı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her devir evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya kazık ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma sorunlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 perese eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara nazaran azıcık daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu yol çakmaklar çok korkunçdür ve şu denli benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma sorunlemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık devir alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı gibi gözükebilir lakin puro sabır ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra aksi çevirip utanmaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz muhtevaime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı muhtevailmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi muhtevameye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar ferahçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az alaka gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun muhtevain kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain baştan yakma dert oluşum etmez. Fakat ahali özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şart olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında soy dert kucakın dargın değil şu denli har olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama kucakı sıcaklığına nazaran mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının çevre geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak katiyetle çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle çevre geçirmedikleri muhtevain başka rakiplerine muhteşem ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Önerilen makaleler

Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://fanusmodelleri.name.tr/ https://bilgiteknolojisi.name.tr/ https://polimermalzeme.name.tr/ https://twittersosyalmedyauzmani.name.tr/ https://sicakfirsatlar.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort
Puff Bar bingöl escort kars escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi